fredag 14 januari 2011

Onödigt ljug!



Ligger supersjuk hemma i sängen och googlar svininfluensa-symptom, hamnade på nåt forum där folk skriver om sina erfarenheter. Checka han eller hon den andra där som försöker sig på en så jäkla wack rövare om att två kompisar som försökte supa bort sin förkylning dog, plus att personen försöker flippa det så oerhört dramatiskt också. "...slutade resan på bårhuset". Vilken resa? Resan med att bli full? Du uttrycker dig så konstigt, som att du är nervös eller nåt = du ljuger! Du försökte flippa det efter principen "Ju större lögn desto större chans att man sväljer det". Well, I aint buying it!

Anonymous
Ännu en som ej tagit vaccin mot såkallad påhitt...

Hade de flesta symptomen för den så kallade "svininfl" nyligen några dagar före och inpå nyår. Tog ett redigt sup på nyår, dagen eter var jag frisk som en nötkärna. Fyllan gjorde helt enkelt kaoz av influensa. Inte första gången fyllan segrar över förkylning =)

Anonymous
Är också skeptisk till vaccin... men

Tänk på att det kan även slå åt andra hållet. Har vid två skilda tillfällen varit med om att bekanta skall supa bort sin förkylning (som förmodligen var influensa i ena fallet) och i bägge fallen slutade resan på bårhuset morgonen därpå. Alkohol är tyvärr ingen mirakelmedicin och gör oftast mer skada än nytta, särskilt vid behandling av sjukdom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar