måndag 23 mars 2009

National Day Of Tolerance!

Ingen nazist mötte oss vid Rigas flygplats i lördagsmorse, det var en helt vanlig dude, men vi möttes ändå av goda och mycket lustiga nyheter: det var "Official Day Of Tolerance" i Litauen, vilket innebar att staden Kaunas där vi skulle lira firade dagen med information och filmer som skulle mana till förståelse och försoning. Detta i sin tur betydde att, enligt duden på flygplatsen, dagen skulle fyllas av möten mellan olika kulturer, synsätt och, hrm, handikapp. Blinda, halta, dvärgar och prostituerade skulle enligt honom fylla Kaunas gator och dessa skulle mötas i personliga samtal. Och, ja, svenska rappare. Han sa att det säkert fanns någon typ döv Litauisk person som ville möta en svensk rappare. Jag tyckte det lät skitspännande! Men av detta blev ingenting, vi såg oss om lite försiktigt i Kaunas, men allt verkade vara precis som vanligt. Så vi gick till hotellrummet och slaggade istället. Synd!

3 kommentarer:

  1. Du skriver väldigt bra, gillar ordförådet och stilen liksom. Har följt denna bloggen ett tag nu mest för att det är rätt uppfriskande lättsamma men välskrivna texter. Gillar också dina ( för jag antar att det är dina) texter i Chili så vida du inte har en dubbelgångare. upptäckte nämligen för ett tag sedan att den här bloggen tillhörde killen i Chili och blev lite glad över att kunna läsa dina texter på ett samlat ställe, ja det låter lite flummigt nu. I vilket fall tänkte bara ge lite cred för dina texter/ämnen och för att det äntligen finns någon som kan skriva på et ungdomligt sätt och blanda in engelska ord utan att det låter helknäppt.
    Peace
    Filippa

    SvaraRadera
  2. Men du, tack, vad snäll du är!!! Ja, jag skriver i Chili också, fast den kommer ju inte ut så ofta nuförtiden...
    Sjukt fina grejer på din sida förresten!
    /E

    SvaraRadera
  3. Ingen orsak! jo den bombar sönder min skola med jämna mellanrum så den är det inga problem att få tag på för min del i alla fall, och lite bra läsning mellan lektionerna är aldrig fel, så tack för det! tack för tacket och tack för att du gillar mina bilder, eller varsågod eller något!
    peace
    F.

    SvaraRadera