onsdag 25 juni 2008

"When it came time to throw bricks through that Starbucks window you left me all alone"



Against Me! körde mest nya låtar förra året i Stockholm. Fett, men "Baby, I'm an anarchist" var ju den man ville se liksom.

4 kommentarer:

  1. wow, tänk att ha varit där i chicago, lyssna på den grejen. kan tänkas att alla tonåringars allsång hade förstört upplevelsen för mig dock. det har en tendens att göra det, allsång, förstöra. men ändå. usa liksom. snubben i gråa tshirten 1:52. bam!

    SvaraRadera
  2. och, kul att det står lite här igen! juni har annars varit lite torrt, maj var ju en ordfest så att säga. nya bookmarks i browsern, du är med men mycket annat är det inte!

    SvaraRadera
  3. och! jag kollade in en låt till från samma gig - jag stör mig på den där snubben med skägget. han borde fan raka sig. passkontrollanten dissade mig för mitt skägg i passet i tisdags, fuck that säger han. sen rev han sönder min biljett. shit, jag har så mycket att säga. jag kanske ska starta en egen blogg. men vem läser? vem läser din? jag tycker det är soft att du är så straight up, men samtidigt, känner jag, privacy liksom. svårt att ha det på en blog. eller facebook, shiiit. kolla in det för midsommarbilder, jag simmar nästan in i en brännmanet men det ser man inte.

    äter lunch framför datorn. därför.

    SvaraRadera
  4. Yo man, checka din egen ordfest! Du borde starta en blogg som bara existerar som kommentarer till min blogg. Vem som läser min? Ingen, that's who!!!! Kolla själv band kommentarerna. Zero comments. Men jag skriver ändå. Det är skönt. Nu spelar de Håkan här på fiket. Starta en tvillingblogg! Runfromthisyoufuck! kan den heta. Såg du Against Me! på Jay Leno igår? Det var fan bra, fast deras nya låtar är rätt annorlunda.

    Men du, allsång är ju fresh!!!! Mer allsång. Gött att skrika i kör ju.

    Rev sönder ditt pass? Vafan? Haha! Jag vill ha detaljer, låter för fucking vilt kompis.

    SvaraRadera