torsdag 3 september 2009

Sådan herre, sådan hund pt.1


Bilden skulle varit tagen framifrån men jag var inte så swift med kameran. Men believe me, detta var klockrent. Har förresten sett massa "sådan herre, sådan hund" senaste tiden och uppmärksammat mina kompisar på det, ryckt dom i armen och viskat "kolla!", men de har inte brytt sig. Hoppas ni som ser det här gillar "sådan herre, sådan hund". Jag älskar det, det är precis lika kul varje gång!

3 kommentarer:

  1. Ah kom igen bre, du vet att jag diggade det, jag tror bara vi alla tyckte du var lite högljudd! Han den halte hörde definitivt att vi pratade om honom! Dalaröanekdoterna, jag känner dig! Min nya grej är att hälsa på alla jag möter när kg är ute i naturen med Vincent. Funkar bra än så länge... Innan frussaden...

    SvaraRadera
  2. Det är grymt att hälsa på alla. Om de bara tittar ner när man möter dem hälsar man ännu bryskare än man tänkt. Tvingar dom att fejsa en liksom. "Frussaden!" Vadå "frussaden" förresten? Att det är så fruset att orden fastnar i munnen? Det är nämligen ett problem. Då måste man värma upp munnen innan man går ut så man inte fuckar upp allting.

    SvaraRadera
  3. Och jo, jag vet att du, ni, diggade det, såklart! De var ju helt sjukt grymma de vi såg, han med kryckorna var en på miljonen. Och det visste han! Därför fick man skrika!

    SvaraRadera